Furnizimi i firmës Montini të  pusetave me material gize 800×800 D400 me shkrimin ATU në vendin e ndërtimit në Tiranë për punët e telekomunikacionit
Jam shumë e kënaqur që arrita të sjell në 🇦🇱 Shqipëri pusetat e firmës Montini, ja ku është gati pakoja e kompanisë më të rëndësishme të telekomunikacionit Shqiptar ATU.Shpresoj të jetë fillimi i një bashkëpunimi të gjatë!Sukseset janë gjithmonë fruti i një pune të madhe skuadre.Ju faleminderit Montinit, ATU-së dhe stafit tim të veçantë Shqiptar. 😊
Read More
| Tags:

Sienergjitë Itali-Shqipëri

posted on
Sienergjitë Itali-Shqipëri
 Vizita në kompani e Presidentit të Ri të Dhomës së Tregtisë Shqiptare Tommaso Scatollari dhe të këshilltarit të ndërmarrjes Daniele Lanci. 
Read More
| Tags:

Bulevard të Ri

posted on
Bulevard të Ri
 Ka pas qenë bulevard pa qytet, tani kemi edhe qytet, edhe Bulevard të Ri, Jemi thuajse gati tek Bregu i Lumit me projektin më të madh në Tiranë ku projektohet qyteti i së ardhmes me një lagje të re e infrastrukturë moderne!    
Read More
| Tags:

Misionin Sistemit Itali-Shqiperi

posted on
Misionin Sistemit Itali-Shqiperi
 Më shumë se 200 kompani italiane që morën pjese në misionin e Sistemit Itali-Shqipëri!!!Të gjithë institucionet dhe shoqatat të kategorisë ishin të pranishme: që nga Kryeministri Edi Rama, ambasadori i Italisë, Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Minstri për mbrojtjen e Sipërmarrjes, Ministri i Infrastrukturës, Konfindustria Italiane, Konfindustria Shqiptare, ANCE, ICE dhe MISE.Të gjithë me një objektiv të vetëm: të favorizojmë dhe përforcojmë sinergjinë ndërmjet këtyre dy vendeve.Shqipëria, ...
Read More
| Tags:

lind kompania BATT IDRAULICA e Michele Battezzati

posted on
lind kompania BATT IDRAULICA e Michele Battezzati
Janar 207 – GRUPI BATTEZZATI zgjerohet… lind kompania BATT IDRAULICA!
Read More
| Tags: BATT IDRAULICA di Michele Battezzati

Produkt i ri ne shitje: PELLET

posted on
Produkt i ri ne shitje: PELLET
Cfare eshte Pellet? Me termin Pellet emertohen copezat cilindrike te perbera prej materiali te skartuar nga perpunimi i drurit. Prerja e drurit i nenshtrohet nje procesi kompresimi dhe formon copa cilindrike. Pellet eshte i konsideruar dhe si nje lende djegese e biomases se kompresuar.
Read More
| Tags: Pellet
Tuba ne polietilene PE 100 RC – Rinovim VRC: produkti i ri ne katalog.
Tubat en polietilene paraqesin karakteristika qe garantojne cilesi te larte e siguri: - Jane produkte ne polietilene PE100 RC (MRS 10 MPa) me rezistence te lartekunder plasaritjeve; - Kane karakteristika te pershtatura me standartet EN 12201 e ISO 4427, sektori i aplikimit te te cilit parashikon shperndarjen me presion te ujit per perdorim, perfshire trasportin perpara trajtimit; - Kane ngjyre te zeze me vija blu dhe respektojne rregullat higjenike e shendetesore; - Respektojne param...
Read More
| Tags: polietilene, Tuba
Banjo publike te levizshme me porosi per shitje dhe me qira
Kompania Battezzati ofron mundesi per te blere ose per te marre me qira banjo publike te levizshme te bera me porosi ì. Keto banjo sigurojne komoditet ne eprdorim dhe respektimin e normave higjenike ne cdo kontekst. Skeda teknike e produktit. Materialet: kuti e jashteme, cati e tejdukshme, dysheme dhe cisterne per mbetjet e wc ne LLDPE, stabilim anti UV, te prodhuar me teknologjine te formimit rotullues. E riciklueshme 100%. Funksionimi: ujerat e zeza, te cilat hidhen ne vasken e duhur dhe ...
Read More
| Tags: Banjo publike

Supertuba me dy orientime: risi dhe efikasitet

posted on
Supertuba me dy orientime: risi dhe efikasitet
Supertuba eshte shprehje e teknologjise me te larte e moderne ne sektorin e tubacioneve me polimere plastike. PVC- ja, qe prej vitesh perdoret ne prodhimin e tubacioneve per trasportimin e lengjeve, rrit ne menyre te pabesushme karakteristikat e tubacioneve e garanton nje nivel te larte besueshmerie.
Read More
| Tags: Supertuba, me dy orientime

Nje vit ne shoqerine e Battezzati

posted on
Nje vit ne shoqerine e  Battezzati
Edhe per 2015, Battezzati ka realizuar nje kalendar te kompanise per te te shoqeruar gjate gjithe vitit e per te shenuar kohen ne momentet me te rendesishme.
Read More
| Tags:
Page 1 of 2 FirstPrevious [1]2 Last