RSS
Furnizimi i firmës Montini të  pusetave me material gize 800×800 D400 me shkrimin ATU në vendin e ndërtimit në Tiranë për punët e telekomunikacionit
Jam shumë e kënaqur që arrita të sjell në 🇦🇱 Shqipëri pusetat e firmës Montini, ja ku është gati pakoja e kompanisë më të rëndësishme të telekomunikacionit Shqiptar ATU.Shpresoj të jetë fillimi i një bashkëpunimi të gjatë!Sukseset janë gjithmonë fruti i një pune të madhe skuadre.Ju faleminderit Montinit, ATU-së dhe stafit tim të veçantë Shqiptar. 😊
Read More
| View Count: (2070)
Ufficio Miss Battezzati Tirana  Partner BATTEZZATI
Read More
| View Count: (2154)
Misionin Sistemit Itali-Shqiperi
Read More
| View Count: (2423)
Tashme pusetave qe jane nen nivelin e rruges iu erdhi fundi.
Tashme pusetave qe jane nen nivelin e rruges iu erdhi fundi. Komapania Michele Battezzati sjell per here te pare ne Shqiperi nje teknologji eksluzive qe nuk lejon zytjen e kapakeve te pusetave nen nivelin e rruges. Ndiqni videon me shpjegimet perkatese.
Read More
| View Count: (2513)
Kompania Battezzati tashme eshte pjese e tregut Shqiptar.
Read More
| View Count: (2610)
Intervistë me Dr. Pamela Battezzati rreth aktivitetit të kompany
Read More
| View Count: (3799)
Welcome to Michele Battezzati srl
Read More
| View Count: (1944)