it-ITsq-ALen-GBfr-FRes-ES

PRIVACY

Mbledhja e te dhenave personale
Michele Battezzati - Furnizime te pergjitheshme per ujesjellesa e kanalizime mbledh te dhenat personale, si pershembull adresen tuaj e mail, emrin dhe adresen tuaj.

Mblidhen gjithashtu dhe informacionet qe i perkasin kompjuterit tuaj dhe programeve qe perdorni. Keto te fundit perfshijne: adresen tuaj IP, llojin e browserit qe perdorni, oren e hyrejes ne faqen dhe faqen nga ku hyni. Keto informazione jane te eprdorura nga Michele Battezzati per te siguruar nje sherbim e per statistica mbi perdorimin e faqes se internetit.

Kini parasysh qe ju jepni informacionet tuaja personale, per shembull ne zonen e mesazheve ose forum, keto informazione do jene ne dispozicion dhe te te tjereve. Shenim: Michele Battezzati nuk lexon asnje nga deklarimet tuaja online.

Michele Battezzati - Furnizime te pergjitheshme per ujesjellesa e kanalizime nukl eshte ne asnje lloj menyere pergjegjese per menyrat e mbrojtjes se privacy ne faqet e jashteme.

Perdorimi i informacioneve personale
Michele Battezzati - Furnizime te pergjitheshme per ujesjellesa e kanalizime mbledh dhe perdor informacionet tuaja per qellime te parashikuara nga faqja e interneti Michele battezzati mund te perdore keto informazione per t’ju kontaktuar per studiai e tregut ose per t’ju orfruar sherbimet qe ndodhen ne faqen tone.

Michele Battezzati - Furnizime te pergjitheshme per ujesjellesa e kanalizime nuk shet ne asnje menyre informacione njerezve qe nuk jane pjese e kompanise.

Michele Battezzati - Furnizime te pergjitheshme per ujesjellesa e kanalizime mund t’ju kontaktoje nepermjet partnereve te saj rreth nej oferte te percaktuar e qe mund t’ju interesoje, megjithate edhe en kete rast te dhenat tuaja personale nuk i jepen nejrezve te jashtem nga kompania. Michele Battezzati mund te sheprndaje disa informazione me partnere te certifikuar, per te bere disa analisa statistike, t’ju dergoje e- mail. Edhe ne kete rast eshte e ndaluar, njerezve te jashtem, te perdorin informacionet qe marrin nepermjet faqes se kompanise per qellime te ndryshme nga ato qe kerkon kompania.

Michele Battezzati - Furnizime te pergjitheshme per ujesjellesa e kanalizime nuk lejon te behen publike informacionet private: raca, feja, preferencat politike, pa pranimin tuaj. Michele Battezzati mban shenim faqet qe klientet tane vizitojne ne faqen tone per te pare kush eshte sherbimi me i kerkuar. Keto studime perdoren per te ndryshuar permbajtjen e faqes dhe per te ofruar sherbimin me te kerkuar.

Faqja e internetit Michele Battezzati - Furnizime te pergjitheshme per ujesjellesa e kanalizime shperndan te dhenat tuaja private vetem nese kjo eshte e kerkuar nga ligji dhe kur mendon me mirebesim se kjo eshte e nevojeshme per: a) respektuar ligjin, b) per te mbrojtur te drejten e prones dhe Michele Battezzati e c) per te mbrojutr sigurine e e perdorueseve te Michele Battezzati ose te publikut ne pergjithesi.

Fshirja nga perdoruesit e regjistruar
Perdoruesi mund te ekrkoje ne cdo moment te larghe nga lista e perdorueseve te regjistruar ne menyre krejt te pavarur. Pasi jeni lidhur me faqen Michele Battezzati ne opreferencat e saj do te gjeni funksionin “Unregister”. Ky operacion fshin te gjitha te dhenat tuaja nga faqja e internetit nuk eshte e mundur t’ju dergojme e-mail per te kofnermuar fshirjen nga lista.

Perdorimi i cookie
Faqe-ja e internetit Michele Battezzati - Furnizime te pergjitheshme per ujesjellesa e kanalizime perdor “cookie” per te lejuar perdoruesit te personalizoje viziten ne faqen. Nej “cookie” eshte nje file teksti qe ruhet ne kompjuterin tuaj nga nje faqe interneti. “Cookie” nuk mund te perdoret per te futur virus ne kompjuterin tuaj. Qellimi kryesor i “cookie” eshte te kurseje kohe pèerdoruesit, te lajmeroje te web server-in qe jeni kethyer te nej faqe e caktuar, ose te gjeje informacionet e adreses suaj.

Ju keni mundesine te pranoni ose te refuzoni “cookie”. Web browser kryesore te parazgjedhur pranojne “cookie”,por megjithate eshte nje opcion qe mund te ndryshoni shume lehte. Nese vendosni te mos i pranoni NON mund te vizitoni faqen en menyre korekte.


Siguria e te dhenave tuaja personale
Michele Battezzati - Furnizime te pergjitheshme per ujesjellesa e kanalizime siguron informacionet tuaja personale nga hyrja e pa autorizuar, siguron gjithashtu qe informacionet tuaja personale te jene te regjistruara ne nje ambient te sigurt, te kontrolluar dhe te mbrojtur nga hyrja e perdorueseve te pa autorizuar.

Ndryshime te mbrojtjes se privacy
Michele Battezzati - Furnizime te pergjitheshme per ujesjellesa e kanalizime mund te ndryshoje keto rregula mbi privacy per ndryshimet e kerkuara nga kompania ose nga perdoruesit e faqes

Kontakt
Michele Battezzati - Furnizime te pergjitheshme per ujesjellesa e kanalizime te jep mireseardhjen ne cdo koment ne lidhje me Mbrojtjen e privacy. Nese mendoni se Kompania nuk po respekton ate cka thuhet ne keto rregulla na kontaktoni ne adresen e postes elektronike fonderiebattezzati@fonderiebattezzati.it. Do bejme cdo gje te jete e mundur per te reggulluar problemin ne menyere te menjehereshme.

Lajmerim i rendesishem:

per regjistrimin dhe mundesine per te perfituar nga sherbimet e faqes se interentit Michele Battezzati eshte e nevojeshme qe te pranoni Kushtet e pergjitheshme per perdorimin e faqes dhe duhet et jepni konsensin per trajtimin e te dhenave personale pasi te keni lexuar informaconet sipas dekretit legjislativ 196/2003.