Zhvillimi non eshte vetem objektivi per te arritur rizultate ekonomike ,
   por eshte dhe nje pjese themelore
   e kultures se kompanise sone 

  Michele Battezzati

Rreth Nesh


Michele Battezzati është i specializuar në furnizimin me produkte për ndërtim në sektorin publik dhe atë privat si: ujësjellësa, pastrim, sistemet e ujërave të zeza, mjedis, rrugore dhe kundra zjarrit.

I pranishëm për më shumë se 60 vjet, me një strukturë mbi 5000 m², përveç gadishmërisë së produkteve dhe shumëllojshmërisë që ka gjendje, zotëron një rrjet teknik me profesionistë që drejtojnë klientin, komisionin, entin, në realizimin e projekteve duke dorëzuar çelësat në dorë. Duke filluar nga impiantet dhe të gjitha veprat e urbanizimit, e gjitha kjo në optikën e thjeshtëzimit të proçeseve dhe realizimit në kohë duke kontrolluar kostot.

Me pjesën më të madhe të firmave, produktet e të cilave Battezzati tregton, ka mandate ekskluzive të agjensisë që i lejon një mardhënie direkte para dhe pas shitjes dhe gjithashtu një avantazh të fortë konkurrues. Battezzati i ofron klientëve një varietet në zgjedhje të firmave prodhuese, e gjitha për ti siguruar klientit lloje të ndryshme dhe cilësi sipas nevojave.

Historia

1960. Lind Fonderia Battezzati. Eshte themeluar nga Pietro Battezzati. Eshte nje fabrike artizanale dhe prodhon puseta, rrjeta hekuri per rrjedhjen e ujerave e pjese speciale per sektorin e ujesjellesave e kanalizimeve.
1975. Michele Battezzati, djali i Pietro, qe ne moshen 13 vjecare ndihmon te atin ne fabrike. Meson se cfare eshte puna, shikon menyren e te punuarit te punetorve e  ruan me fanatizem mesimet e marra nga i ati.
Meson ne nje kohe shume te shkurter e ne moshen 20 vjecare eshte gati per te marre ne dore drejtimin e fabrikes duke para gjithmone perpara, me tej se fabrika e shkrirjes se metaleve.
1993. Michele themelon, me nje partner tjeter, kompanine e tij te pare: MB. Ekpserienca rizultoi thelbesore per formimin e tij si sipermarres, sepse pasuron kompetencat e tij e menaxhimit dhe ato  komerciale.
1997. Eshte koha per te nisur nje sfide personale te re, frut i ekpseriencave ne fabrike e ne MB. Lind ne kete menyere Kompania Michele Battezzati: prodhimi i le vendin tregetimit, punishtja i le vendin zyrave e magazines, puntoret e punimit te metaleve i lene vendin nje skuadre konsulentesh, perfaqesuesish dhe teknikesh.

Nder vite, rritet faturimi, permasat dhe ambiciet. Kompania arrin te marre certifikata cilesie, rrjeti i shitjeve shtrihet ne te gjithe Italine dhe shtohen partneret.

Sot. Kompania Michele Battezzati eshte bere nje Grup, i ndertuar nga disa kompani qe perfaqesojne nje pike riferimi ne tregetimin e shperndarjen e produkteve per ujesjellesa e kanalizime.

Nga punishtja e vjeter arizanale ne Grup kompanish: lenda e pare e ketij trasformimi eshte risia.

Michele Battezzati. Eshte pjese e historise qe ne vitin 1960.

Certifikatat

Klienti eshte qender e punes se kompanise Michele Battezzati. Per kete motiv, kompania eshte e pajisur me nje sistem per menaxhimi te cilesor qe respekton standartet e modelit te njohur ne nivelin nderkombetar : Certifikimi i sistemit te menaxhimit cilesor ISO 9001:2008.

Objektivi i kompanise eshte te sigurioje klienteve standarte cilesie te larta nepermjet proceseve te orientuara gjithmone drejt permiresimit.

Michele Battezzati

Udheheqes i grupit eshte kompania Michele Battezzati. Kesaj firme, nder vite, i jane shtuar kompani te tjera si Batwater, MPB e Palma Battezzati dhe Bat Idraulica e Michele Battezzati. Kompania Batwater merret me zhvillimin e strategjove comerciale per tregun e jashtem, MPB vepron si perfaquesuese e magazinimit, ndersa BATT IDRAULICA kryen konsulence teknike tregetare per operatoret italiane te shermbimeve integruara dhe atyre publike

Organizim, know how e kujdes ndaj klienteve, ne punen e perditeshme, ne cilesine e proceseve, seriozitet dhe efikasietet ne sherbimet.


Logjistike

Nje nga pikat e forta te Kompanise eshte magazina, e cila ka nje shumellojshmeri produktesh gati per tu shperndare dhe shtrihet ne nje siperfaqe prej 5000m.


Menaxhimi ne menyre perfekte e magazines siguron nje lakueshmeri te procesit, cilesi te sherbimeve e shpejtesi te dorezimit te produkteve. I gjithe fliksi logjistik eshte i garantuar nga procedura te certifikuara, struktura ne gjendje te pergjigjen cdo lloj kerkese e staf te kualifikuar.