SHOQERIA BATTEZZATI ESHTE NJE NGA KOMPANITE ME TE MEDHA KOMERCIALE NE ITALI NE SEKTORIN E NDERTIMIT, NE VECANTI PER TREGETINE E TUBAVE DHE RAKORDERI PER UJESJELLES, KANALIZIME ETJ. SHOQERIA BATTEZZATI KERKON TE PUNESOJE ASISTENTE ZYRE ME AFTESITE E POSHTESHENUARA.


AFTESITE E KERKUARA PER POZICION PUNE JANE:


PREFEROHET FEMER
MOSHA 21-30 ME ARSIM TE LARTE
TE KOMUNIKOJE SHUME MIRE NE ITALISHT DHE ANGLISHT
AFTESI SHUME TE MIRA KOMUNIKIMI DHE KOMERCIALE
TE JETE E AFTE NE PERDORIMIN E PAKETES MICROSOFT OFFICE
PREFEROHET TE KETE EKSPERIENCE PUNE NE KOMPANI NDERTIMI OSE DREJTORI PUBLIKE
TE JETE E AFTE NE MENAXHIMIN EKONOMIK/FINANCIAR TE SHOQERISE

 

TE INTERESUARIT MUND TE DERGOJNE CV ME FOTO NE EMAIL SI ME POSHTE:
pamela@fonderiebattezzati.it DHE said@fonderiebattezzati.it
DO TE KONTAKTOHENI PER INTERVISTE NE TIRANE. GJATE INTERVISTES DO KERKOHEN:

 

1) NJE PREZANTIM I SHOQERISE BATTEZZATI – (informacionet per shoqerine i gjeni prane faqes www.fonderiebattezzati.it)

2) AFTESI BINDESE PER TE LENE NJE TAKIM ME SHOQERINE BATTEZZATI DUKE PERDORUR AGJENTET QE NDODHEN NE TIRANE

3) GJATE TAKIMEVE TE JENE TE AFTA TE KUPTOJNE FUSHEN E VEPRIMIT TE SHOQERISE OSE KLIENTEVE

4) TE JENE TE AFTA TE MARRIN INFORMACIONE TE NEVOJSHME NGA KLIENTET OSE SHOQERITE E NDERTIMIT NE SHQIPERI

5) KUSH JANE PIKAT E FORTA TE JU DHE PSE DUHET TE ZGJIDHENI JU PER TE PUNUAR PRANE SHOQERISE BATTEZZATI