Sienergjitë Itali-Shqipëri

Sienergjitë Itali-Shqipëri
 

Vizita në kompani e Presidentit të Ri të Dhomës së Tregtisë Shqiptare Tommaso Scatollari dhe të këshilltarit të ndërmarrjes Daniele Lanci.

 

| Tags: | Return