Përse duhet te zgjedhesh një bombul fikse zjarri me shkumë?

Përse duhet te zgjedhesh një bombul fikse zjarri me shkumë?

Sepse janë në gjendje të fikin zjarre të shkaktuara nga materiale të ngurta dhe të lëngshëm.

Këto bombula janë të vetmet që kanë klasin e fikjes "F".

Për më shumë ndiqni videon...

| View Count: (2977) | Return